Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петима на съд - набирали момичета за секс услуги в Приморско, София и Холандия

Петима на съд - набирали момичета за секс услуги в Приморско, София и Холандия

Спецакция на ГДБОП и Специализирана прокуратура разби престъпна група за трафик на кора цел предлагане на сексуални услуги на територията на България и Холандия. Петима души за задържани и ще отговарят за действията си пред съда. Шести участник в схемата е обявен за общодържавно издирване.

Спецакция на ГДБОП и Специализирана прокуратура разби престъпна група за трафик на кора  цел предлагане на сексуални услуги на територията на България и Холандия. Петима души за задържани и ще отговарят за действията си пред съда. Шести участник в схемата е обявен за общодържавно издирване.

Обвинения са повдигнати на ръководителя на групата Валери Видолов  и участниците Донка Камбурова, Петя Василева, Петър Андонов и Илияна Видолова (за престъпления по чл. 321 и чл. 159г от НК). Предстои повдигане на обвинения и на Мартин Великов, който до момента е в неизвестност, съобщават от прокуратурата.

Двама от групата се разследват за трафик на жени с цел сексуални услуги и в Холандия. По случая е създаден и работи съвместен екип на холандската прокуратура и на българската Специализирана прокуратура.

Според събраните до момента доказателства в България групата е действала от септември 2013 г., като е набирала момичета за предоставяне на сексуални услуги в нощен бар „Интрига“ и в къща в Приморско.  През летните месеци обвинените Донка Камбурова и Петя Василева работели като управителки на нощен бар „Интрига“ в Приморско, а извън летния сезон управлявали бар „Ейнджълс“ в София. Ръководителят на групата Валери Видолов пък бил собственик на фирмата, стопанисваща двете нощни заведения.

На 23 август 2015 г. Специализираният наказателен съд наложи мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на Валери Видолов и Петър Андонов, Донка Камбурова и Петя Василева са под  „Домашен арест“. На Илиана Видолова е наложена  мярка „Парична гаранция“ от 3000 лв. Мартин Великов се издирва.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега