Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петков: Ако бъда избран за премиер, ще въведа зелен сертификат за всички в МС

Петков: Ако бъда избран за премиер, ще въведа зелен сертификат за всички в МС

„Няма да има разграничение, защото във всяка община има българи, които се надяват на по-добър начин на живот. Аз ще бъда пръв между равни. Само отборно ние ще можем да постигнем всички тези цели”, заяви Петков.

„Днес е важен ден да продължим промяната – промяната на мисленето и промяната на управлението. Първата ми заповед, ако бъда избран за министър-председател, ще бъде всеки в Министерския съвет да има зелен сертификат". Това заяви номинираният за министър-председател Кирил Петков от парламентарната трибуна, минути преди гласуването на кандидатурата му."Заедно с коалиционните партньори постигнахме в общи дебати споразумение за политиките, които ще са нужни, за да се осъществи тази промяна. Но заедно трябва да работим и с опозицията, когато говорим за конституционни промени, промени в съдебната власт", коментира още Петков.

Той очерта и основните приоритети за бъдещето правителство. В област енергетика трябва да се избегне скок в цената на тока за битовите потребители, както да се направи всичко възможно, за да се намалят цените и за бизнеса. Новата стратегия на България трябва да се основава на два принципа: ниски цени за конкурентоспособност и комфорт на битовите потребители, както и диверсификация - не трябва да зависим от никой, гръцката връзка трябва да бъде завършена максимално бърза. Следващ приоритет е здравната криза във връзка с пандемията. 

"Трябва да информираме българския народ, че това е единственият път напред, ако не искаме да затваряме децата вкъщи, да не пълним болниците", посочи Петков.Не може всеки ресторант на ъгъла в София да трябва влизаш със зелени сертификати, а в Министерския съвет да не се влиза в такъв.Мотото на правителството ще бъде "нулева толерантност към корупцията", посочи той.

„Няма да има разграничение, защото във всяка община има българи, които се надяват на по-добър начин на живот. Аз ще бъда пръв между равни. Само отборно ние ще можем да постигнем всички тези цели”, заяви Петков. Кандидатът за премиер отчете и ролята на опозицията. „Призовавам ви - следете всяка наша стъпка! Гледайте за всяка наша грешка! Това, което управляваме, не са нашите пари - а тези на българските граждани. Разчитам на вас да бъдете конструктивни и критични към нашите действия”, апелира той. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега