Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петков коментира решението на ВАС за "Капитан Андреево" /Видео/

Петков коментира решението на ВАС за "Капитан Андреево" /Видео/

"Искам да поздравя и всички българи, че най-накрая ще има спешна медицинска помощ, която ще може да помага на българските граждани в т.нар. златен час", посочи той. По-рано през деня стана ясно, че се създава дружеството, което ще може да извършва спешна медицинска помощ по въздуха, като ще има спешна медицинска помощ, която ще може да помага на българските граждани в 60-те минути след инцидента или т.нар. златен час", посочи Петков.

"За разлика от преди, когато Борисов раздаваше парите, както си реши, на оперативно заседание одобрихме на базата на обективни критерии да бъдат реализирани 303 общински проекта в 194 български общини, покриващи население от 5,9 милиона жители". Това заяви премиерът Кирил Петков след заседанието на кабинета пред медии. 

"Решението на ВАС за „Капитан Андреево“ за мен е един от най-добрите примери защо трябва да продължим да се борим да имаме съдебна реформа. Докато този тип решения съществуват, аз се страхувам, че не сме довършили промяната. Но за да се случи това, трябва да имаме едно наистина свободно мнозинство за тази съдебна реформа, категоричен бе министър-председателят. Като се отменя решението за „Капитан Андреево“, това означава, че има риск държавата да се лиши от 50 милиона приход на година. А това означава - 6 детски болници, 15 областни болници, 52 нови ядрено-магнитни скенера или 6000 бебешки кувьоза. Затова ще продължим да се борим", подчерта Петков. 

"Искам да поздравя и всички българи, че най-накрая ще има спешна медицинска помощ, която ще може да помага на българските граждани в т.нар. златен час", посочи той. По-рано през деня стана ясно, че се създава дружеството, което ще може да извършва спешна медицинска помощ по въздуха, като ще има спешна медицинска помощ, която ще може да помага на българските граждани в 60-те минути след инцидента или т.нар. златен час", посочи Петков. 

"Подал съм вече искане към ДАНС да се установи дали г-н Ковачки е собственикът на „Брикел“ и дали има някакъв контрол върху дружеството. При норми на серен диоксид - над 15 пъти над нормата, и на фини прахови частици – над 30 пъти, беше невероятно, че такова предприятие може да съществува в рамките на ЕС", коментира още премиерът вчерашната си инспекция в Гълъбово.

❗ За разлика от преди, когато Борисов раздаваше парите, както си реши, на оперативно заседание одобрихме на базата на обективни критерии да бъдат реализирани 303 общински проекта в 194 български общини, покриващи население от 5,9 милиона жители. Това заяви премиерът Кирил Петков след заседанието на кабинета пред медии.⏺️ Решението на ВАС за „Капитан Андреево“ за мен е един от най-добрите примери защо трябва да продължим да се борим да имаме съдебна реформа. Докато този тип решения съществуват, аз се страхувам, че не сме довършили промяната. Но за да се случи това, трябва да имаме едно наистина свободно мнозинство за тази съдебна реформа, категоричен бе министър-председателят. Като се отменя решението за „Капитан Андреево“, това означава, че има риск държавата да се лиши от 50 милиона приход на година. А това означава - 6 детски болници, 15 областни болници, 52 нови ядрено-магнитни скенера или 6000 бебешки кувьоза. Затова ще продължим да се борим, подчерта Петков. ⏺️ Подал съм вече искане към ДАНС да се установи дали г-н Ковачки е собственикът на „Брикел“ и дали има някакъв контрол върху дружеството. При норми на серен диоксид - над 15 пъти над нормата, и на фини прахови частици – над 30 пъти, беше невероятно, че такова предприятие може да съществува в рамките на ЕС, коментира още премиерът вчерашната си инспекция в Гълъбово.

Публикувахте от Министерски съвет на Република България в Сряда, 20 юли 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега