Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петков: Ние ще сме първа политическа сила и ще съставим правителство

Петков: Ние ще сме първа политическа сила и ще съставим правителство

“С тази позитивна програма, вярвам, че ще сме първи. Ще бъде много скъпо за всеки, който не я подкрепи”, каза бившият премиер.

Коалицията ПП-ДБ ще е първа политическа сила и ще състави правителство. Това заяви Кирил Петков в студиото на Nova.

“Имаме нова политическа сила с претенции да получи първото място, да прекрати политическата криза и служебната злоупотреба с власт”, каза и Атанас атанасов от ДБ.

Двамата коментираха и разследването на европрокуратурата в няколко ТЕЦ-а у нас. “ТЕЦ “Брикел” ни показа отново, че имаме голям проблем с правосъдната система. Не е нормално само да разчитаме на европрокуратурата за схемите в енергетиката и на американското правителство да ни показва, че 8 от най-корумпираните хора в Европа са у нас, а българската  прокуратура само да стои там като мълчалив свидетел. Не може да разчитаме само на външните сили. Време е да сменим този модел”, категоричен бе Петков. 

Приоритети на новата коалиция са Шенген, влизане в еврозоната и здравна реформа. “С тази позитивна програма, вярвам, че ще сме първи. Ще бъде много скъпо за всеки, който не я подкрепи”, каза експремиерът. Той посочи, че вече 100 организации са подпсиали тяхната “Книга на каузата”, а към коалицията им са се присъединили още 6 формации. 

“Имаме амбицията да убедим хората да ни подкрепят”, каза и ген. Атанасов. 

Относно партньорство с ГЕРБ, Петков отрече да има такъв възможен сценарии. 

“Мисля, че няма сценарий, в който да има равновесие. Ние ще бъдем първа политическа сила. Ние сме единствените, които се обединяваме”, каза той. 

А ген. Атанасов обеща да подходят “отговорно, ще бъдем диалогични, ще водим преговори, но без корупционерите”.  И заяви: “Този, който иска изтощаване на противника и последователни избори, е Борисов. Ако ГЕРБ са първа политическа сила - тогава ще им избори наесен”.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега