Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петков за горивата: Хибридна атака, свързана с ГЕРБ

Петков за горивата: Хибридна атака, свързана с ГЕРБ

Той призова хората да следят какво казва правителството и успокои, че гориво има навсякъде у нас.

"Имаме големи количества гориво в цялата система. Всичко е заредено и няма никакъв проблем по цялата верига. Единствената причина за паниката в сряда с горивата е, че са се използвали снимки от няколко малки бензиностанци и са се изпратили в социалните мрежи в огромен размер под политическа или хибридна атака. Хората, които виждаме, че са го организирали това, са свързани с младежката организация на ГЕРБ", това заяви днес на брифинг в Министерскиq съвет премиерът Кирил Петков.

"Усетим ли подобен тип хибридна атака, политическо разклащане на системата, опитвайки се да се изведат политически дивиденти на гърба на хората, ние ще имаме координиран отговор моментално”, категоричен беше премиерът.

"Ако виждаме цистерни за мляко, които се пълнят с дизелово гориво, това е меко казано странно. Но добрата нова е, че стрес тестът беше преодолян", посочи министърът на енергетиката Александър Николов. 

"Всички тези обяснения на г-н Борисов за не знам коя зима... Жалко е да се използва страхът на народа за политически цели", така коментира вчерашните изказвания на Борисов, премиерът.

Пред медиите министър-председателят Кирил Петков съобщи още, че Министерският съвет ще стане директна точка за контакт към Европейската прокуратура. По този начин сигналите от МС ще постъпват директно към европрокуратурата, без да има посредници. Според премиера тези нови отношения между двете институции ще дадат възможност изключително експедитивно да бъдат изпращани сигнали, свързани с корупция и злоупотреба с европейски средства.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега