Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петър Кънев се отчете пред бизнеса в Бургаско

Петър Кънев се отчете пред бизнеса в Бургаско

Поредица от срещи проведе в Бургаска област народният представител от ПГ на Коалиция „БСП лява България“ Петър Кънев. Той разговоря с представители на Съюз на диабетиците в Бургас по тяхна молба и обсъди проблемите на общността им. Подробно разискван бе проблема с форсиране на работата по Закона за доброволчеството.

Поредица отсрещи проведе в Бургаска област народният представител от ПГ на Коалиция „БСПлява България“ Петър Кънев. Той разговоря с представители на Съюз надиабетиците в Бургас по тяхна молба и обсъди проблемите на общността им. Подробноразискван бе проблема с форсиране на работата по Закона за доброволчеството.     

По покана на Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Йоаникий,Петър Кънев посети Сливенска епархия. Коментирани бяха възможностите заразкриване на неделни църковни кухни за хранене бедни хора в епархията. НеговоВисокопреосвещенство митрополит Йоаникий благословиначинанието и изрази увереността си, че то ще бъде от голяма полза зануждаещите се.    

В Бургас Петър Кънев проведе среща с членовена дамскиябизнес клуб към Бургаска търговско - промишлена палата. Поводът бе желанието набизнесдамите да чуят от първа ръка информация за инициативите, коитоикономическата комисия и лично нейният председател предприемат за съживяване набизнеса в България.

Депутатът разказа подробности за дискусиите в комисиите вНародното събрание, както и за срещите си с представители от различни сфери набизнеса. Той отчете подробно и своята дейност като депутат от 2- ри МИР -Бургас и сподели подробности относно готвени от него предложения.

Председателятна палатата инж. Цанко Иванов приветства госта. По време на разговора тойсподели безпокойството си, че безработицата сред младите жени под тридесетгодишна възраст е тревожно голяма. Дамите от бизнесклуба направиха сериозназаявка за активно участие в предложения за законодателни инициативи. Народниятпредставител участва и в среща – разговор, организирана в бургаския кварталаСарафово от представители на Младежко обединение в БСП.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега