Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петър Кънев: Следващ кабинет без БСП не може да има /снимки/

Петър Кънев: Следващ кабинет без БСП не може да има /снимки/

"Хората са адски уморени от тази политическа блъсканица, от политическия олигофренизъм. Важно е да има правителство и работеща администрация"

От коалицията „БСП за България“ официално откриха предизборната си шатра, която е разположена в близост до Часовника в центъра на Бургас, предаде репортер на PoligrafF.net. Водачът на листата Петър Кънев представи пред журналисти част от кандидат-депутатите от региона и сподели, че очаква с оптимизъм предстоящите парламентарни избори. Кънев бе категоричен, че следващ кабинет без БСП няма как да има. 

„Благодаря ви, че сте тук“, обърна се Кънев към журналистите. „Листата ни е в почти пълен състав. За трети път тази година се събираме на това място и за трети път откриваме кампания. Едно е сигурно – четвърти път няма да има, говоря за тази година. Листата ни е интересна и обновена. От първата петица само Тодор Байчев го няма. Той е в София за медийни участия“, коментира Кънев. 

„Кампанията ни започна, от седмица обикаляме из страната, направихме много срещи със страшно много хора. Основната тема, която се повдига е, че хората са адски уморени от тази политическа блъсканица, от политическия олигофренизъм да се борим и блъскаме едни други. Хората ни питат кога ще има правителство, кога ще има работеща държавна администрация“. 

Кънев изрази надежди, че ръководството на БСП ще прояви мъдрост при воденето на разговори за коалиция за съставяне на кабинет. „БСП в момента стои добре. БСП показва, че е над 100-годишна партия, която може да взима мъдри решения. Ясно е, че следващ кабинет без БСП не може да има. От тук нататък разчитаме на мъдрото поведение на нашата партия и на ръководството при воденето на коалиционни разговори за съставяне на ново правителство. Спирам дотук, защото честно да си кажа, много е трудно три пъти в годината, на едно и също място с почти едни и същи журналисти да водим този разговор“, каза Кънев, след което представи част от подгласниците си в листата за Бургаски регион.

Втори е заместник-директорът на Математическата гимназия в Бургас Станимир Баев, под № е Тодор Байчев, следван от Йордан Петков, д-р Христина Славова, която е представител от гражданската квота, Таня Иванова, Анелия Вичева и др. 

„Вече втора седмица сме в кампания. Обикаляме из целия регион за срещи с хората и това, което основно прави впечатление са съвсем битовите проблеми, свързани както с инфраструктурата, така и със социалното неравенство, което става все по-голямо. БСП е социална партия и нашата основна насока е свързана именно със справянето със социалното неравенство. Трябва да се предприемат спешни мерки, за да се справим с кризата. Надявам се на по-широко представителство на БСП в следващия парламент“, коментира Станимир Баев. След него думата взе и Йордан Петков, който представител на град Созопол и четвърти в листата. 

„За трети път съм кандидат за Народен представител от листата на БСП. Член съм на БСП от 20 години. Както виждате, ситуацията е доста тежка и несигурна. БСП предлага разумни решения за управление на държавата и справяне с кризата. Като образование съм завършил Национална сигурност. Сигурността ни в момента е много разклатена, всички виждате в какво състояние е държавата. Имам опит на месно ниво в Община Созопол, където успяхме да преборим корупцията“, каза Петков.

(На срещата с медии и граждани присъства и Общинският председател на БСП в Бургас Живко Господинов)
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега