Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ПФК "Локомотив" спечели трофея на "Pomorie cup 2015"

ПФК "Локомотив" спечели трофея на "Pomorie cup 2015"

След победа на финала с ФК „Созопол”, с 1:0, отборът на ПФК „Локомотив” - Пловдив спечели първото издание на турнира "Pomorie cup 2015". Единственият гол вкара Берсен Карагерен, в 32-та минута, от удар с глава.

След победа на финала с ФК „Созопол”, с 1:0, отборътна ПФК „Локомотив” - Пловдив спечели първото издание на турнира "Pomorie cup2015".Единственият гол вкара Берсен Карагерен,в 32-та минута, от удар с глава.

Мачът за III – IV място спечелиотборът на ПСФК „Черноморец” – Бургас.„Акулите” се наложиха над „Берое” –Стара Загора с 4:0 , след голове на капитана Деан Христов в 45-та минута, ДаниелСтаматов в 52-та и 80-та минута и Михаел Орачев в 75-та минута.

Домакинът на Турнира ОФК „Поморие”стана пети в крайното класиране, след като разгроми ФК „Тунджа” – Ямбол, със7:2.До почивката резултатът беше равен-1:1, но в 19-та минута Георги Рашев откри за отбора на „Тунджа”, а ЛюбомирБожинов изравни за Поморие от дузпа, в 31-та минута.

През второто полувреме домакинитеналожиха тотално превъзходство. На два пъти точни бяха Диян Лефтеров и ДаниелСтоянов. По веднъж се разписаха Енчо Лемперов и Емил Гетов, а за ямболий вториягол вкара Александър Андонов.

Купата на победитeля в турнира"Pomorie cup 2015" - отборът на ПФК „Локомотив” Пловдив, бе връчена от кмета наОбщина Поморие Иван Алексиев. Той поздрави всички отбори за достойната игра иим пожела още много успехи и спечелени състезания. 

„Голмайстор на Турнира” стана ДеанХристов от отбора на ПСФК „Черноморец” . Той получи статуетка и тридневен СПАпакет в х-л “St. George” .Наградата бе връчена от собственика на хотела ГеоргиТръпков.Приза „Най-добър вратар” и награда -двудневен СПА пакет в „Гранд хотел Поморие” грабна Йордан Господинов от ПФК„Локомотив”. Те му бяха връчени от Любомир Шейтанов.

Рустислав Петров от „Черноморец” стана„Най-добър млад състезател”. Бившият състезател и треньор от „Левски” БожидарИскренов му връчи статуетка и спортна екипировка Бокс „GIVOVA”.

Организаторите - Община Поморие и ОФК „Поморие”, саамбицирани да превърнат турнира "Pomorie cup" в традиционен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега