Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пияни мъж и жена скочиха на полицаи, нарушили им купона

Пияни мъж и жена скочиха на полицаи, нарушили им купона

Пияни мъж и жена скочиха на полицаи, нарушили им купона, съобщават от полицията.

Пияни мъж и жена скочиха на полицаи, нарушили им купона, съобщават от полицията. Снощи около 22.40 ч. във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за нарушаване на нощната тишина в апартамент, разположен на ет. 5, вх. 4, бл. 160 в ж.к. «Славейков».

След позвъняване, служителите били посрещнати на входната врата от мъж във видимо нетрезво състояние, който отказал да предостави документ за самоличност, а започнал да обижда и отправя заплахи към полицаите. Непознатият се опитал да избута служителите на реда към асансьора, като скъсал пагона на униформеното яке на единия от тях. Това наложило използването на физическа сила и помощни средства /белезници/.

В този момент от апартамента излязла жена, която започнала да бута служителите и направила опит да издърпа задържания. С цел прекратяване на противоправното й поведение, жената също е задържана с белезници и заедно с мъжа са отведени във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас.

Установена е самоличността им – това са 44-годишният Н.Т. от Разград и 38-годишната Е.М. от Бургас. Лицата са тестване с дрегер за употреба на алкохол, който отчел – за Н.Т. - 3,17 промила, а за Е.М. - 1,42 промила. На задържаните са съставени актове по Закона за МВР. Н.Т. е отведен в Заведението за отрезвяване, а Е.М. е задържана с полицейска заповед за срок от едно денонощие. Работата по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега