Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пиянска свада между баща и син приключи с условна присъда

Пиянска свада между баща и син приключи с условна присъда

Бургаският окръжен съд призна за виновен в опит за убийство Димитър Георгиев – баща, наръгал сина си след като двамата се спречкали през март. Мъжът получи наказание от 2 години лишаване от свобода с 4 години изпитателен срок. Делото се гледа от тричленен съдебен състав по реда на съкратеното съдебно следствие.

Бургаскиятокръжен съд призна за виновен в опит за убийство Димитър Георгиев – баща,наръгал сина си след като двамата се спречкали презмарт. Мъжът получи наказание от 2 години лишаване от свобода с 4 годиниизпитателен срок. Делото се гледа от тричленен съдебен състав по реда насъкратеното съдебно следствие.

Цялата драма серазиграла в средата на март т.г., когато баща и син се спречкват, след катомладият мъж отива на рожден ден и подарява на свой приятел часовника на братси. След като баща му го смъмря, между двамата избухва свада, която бързоескалира до бой. Синът започва да налага баща си, заплашвайки го, че ще „мупререже гърлото“. Георгиев хваща ножа и първо удря с дръжката, но след катоагресията на наследника му не спира, го одрасква по главата и го наръгва встомаха. Двамата признават, че са били под въздействието на алкохол, като впоказанията си, синът посочва, че е консумирал около 500 мл. концентрат.

Прокуратуратапоиска наказание от 4 години и половина с изпитателен срок от 5 г., което е близодо минимума. Взимайки предвид пълните самопризнания и разкаянието наподсъдимия, както и молбата му делото да се гледа по реда на съкратенотосъдебно следствие, тази присъда трябваше да се редуцира до 3 години. В крайнасметка, съдът постанови още по-малко наказание от 2 години лишаване от свободас 4 години изпитателен срок.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега