Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Плащаме ваканцията 10 дни преди пътуване, туроператор поема при нужда PCR тест

Плащаме ваканцията 10 дни преди пътуване, туроператор поема при нужда PCR тест

Вместо да плащат депозит при сключване на договора за резервацията в размер на между 30% и 50% от цялата сума, клиентите ще резервират ваканцията си давайки минималната сума от 50 лева, с която само гарантират, че имат истински интерес към програмата.

Нов протокол, приет от българския туроператор „Абакс“ ще защитава пътуващите в новите условия, наложени от мерките за неразпространение на COVID-19 в света. Идеята на пакета „Максимална сигурност“ е да гарантира парите и ваканциите на всички клиенти на компанията, които резервират до края на годината, пише "Труд". Според новите условия на „Абакс“ няма да има никакъв финансов риск за парите на клиентите, а платените средства за резервацията ще са гарантирани и в случай на затворени граници или невъзможност за пътуване заради положителен PCR тест ще бъдат връщани обратно на потребителите, без удръжки, такси, комисиони или забавяне. 

Вместо да плащат депозит при сключване на договора за резервацията в размер на между 30% и 50% от цялата сума, клиентите ще резервират ваканцията си давайки минималната сума от 50 лева, с която само гарантират, че имат истински интерес към програмата.Доплащането на цялата стойност на пътуването ще се сключва едва 10 дни преди отпътуване, за да има максимална яснота за условията, при които ще се пътува. В случай, че бъдат наложени карантини или се затворят границите на планираната дестинация, клиентът не само няма да доплаща, но ще си получи обратно и депозита от 50 лева. Ако това се случи в последния момент цялата платена сума ще му бъде върната веднага без удръжки, глоби или неустойки. Освен това компанията ще поеме за своя сметка цената на PCR-тестовете, които се изискват за пътуване, ако има такива, обясни собственикът на „Абакс“ Георги Пасев.

В случай, че направен тест за PCR е положителен и това се установи преди тръгване, клиентът ще получи обратно 100 процента от предплатената за ваканцията сума. Ако по време на пътуването стане ясно, че клиентът е с положителна проба, тогава разходите за лечението му се поемат от сключената застраховка, а при нужда от карантиниране изолацията е за сметка на предплатената вече почивка. Разходите за връщането му обратно в България ще са за сметка на „Абакс“.Така клиентите не рискуват нищо и си гарантират безоблачна ваканция в новите условия за туризъм в света, наложени от COVID-19.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега