Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Почина бившият директор на Строителния техникум в Бургас

Почина бившият директор на Строителния техникум в Бургас

Цялата професионална кариера на Веселин Пъйнев преминава в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето".

В навечерието на първия учебен ден ни напусна бившият дългогодишен директор на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето" - Веселин Пъйнев.

По повод тъжната вест кметът Димитър Николов изказва съболезнования към неговото семейство, близките и приятелите.

„Веселин Пъйнев е едно голямо име с висок и съществен принос за образованието в Бургас. Дългогодишният му професионален път бе посветен изцяло на образователните и научни успехи на няколко поколения бургаски граждани. Затова и до последно бе обичан и уважаван еднакво както от бившите си ученици, така и от колегите си. Под неговото вещо ръководство се формираха изключителни професионалисти в различни сфери на живота. Неговият принос за образованието и обществеността в Бургас никога няма да бъде забравен. Поклон пред светлата му памет!“.

Цялата професионална кариера на Веселин Пъйнев преминава в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето". Той започва като учител по български език и литература в Строителния техникум. Преминава през длъжността заместник-директор по учебната дейност и директор. Ръководи техникума, станал впоследствие професионална гимназия, 35 години - до пенсионирането си през 2016 г. През целия си път като учител и ръководител се посвещава на каузата - да издигне имиджа на училището, то да бъде пример за отлична професионална подготовка, място, в което учениците са подкрепени да развиват своите спортни и други таланти. Носител е на почетния знак на гимназията - златен "Кольо Фичето".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • K. Георгиев
    15 сеп 2023 07:36

    Добър и достоен човек беше. Да почива в мип !

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега