Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Подмениха осветлението край Старата поща и Операта в Бургас

Подмениха осветлението край Старата поща и Операта в Бургас

От Община Бургас публикуваха информация на кои места в града тази година се случи или скоро приключва обновлението на уличното осветление.

През последните няколко години Община Бургас реализира проект за модернизация на осветлението по протежението на 22 големи булеварда. За целта са използвани по евтини и  енергоспестяващи материали, похвалиха се от пресцентъра на Общината.

През 2023 г. Община Бургас продължава тази своя политика на много места. Работи се не само в областния център, но и в периферията. Цялостна подмяна на осветителните тела с нови 2700 бр. LED енергийно ефективни се извършва във всички села на територията на общината, както и в град Българово.

Наскоро приключи монтирането на нови стълбове край Старата поща и подмяната на 24 броя осветителни тела в градинката пред Операта.


Снимка: Община Бургас

От Община Бургас публикуваха информация на кои места в града тази година се случи или скоро приключва обновлението:

* Подмяна на 191 броя стари осветителни тела с нови LED енергийно ефективни по ул. "24-и Черноморски пехотен полк" и ул. "Димитър Димов".

* Подмяна на цялото осветление с ново енергийно ефективно по пешеходна зона на ул. "Александровска".

* Въвеждане на енергоспестяващи мерки в ж.к. “Възраждане“, чрез подмяна на стари осветителни тела с нови енергийно ефективни на улично и парково осветление и ремонт на съпътстваща инфраструктура:
1. Подмяна на 45 броя стари осветителни тела с нови и боядисване на 45 броя стълбове за улично осветление на ул. "Гладстон".
2. Подмяна 7 броя стълбове за улично осветление и подмяна на 7 броя стари осветителни тела с нови на ул. "Княз Борис".
3. Подмяна на 32 броя стари осветителни тела с нови и боядисване на 32 броя стълбове за улично осветление на ул. "Сливница", между „Мария Луиза“ и „Хр. Ботев“.
4. Подмяна на 50 броя стари осветителни тела с нови и боядисване на 50 броя стълбове за улично осветление на ул. "Калоян".
5. Подмяна на 1 брой стари осветителни тела с нови и боядисване на 1 брой стълбове за улично осветление на улица "Патриарх Евтимий", в отсечката от ул. "Фердинандова" до ул. "Цар Асен".
6. Подмяна на 6 броя стари осветителни тела с нови и боядисване на 6 броя стълбове за улично осветление на улица "Съгласие".
7. Подмяна на 9 броя стари осветителни тела с нови и боядисване на 9 броя стълбове за улично осветление на улица "Цар Асен".
8. Подмяна на 30 броя стълбове и поставяне на нови паркови осветителни тела тип камбана на парково осветление в Борисова градина.

* Подмяна на 29 броя стълбове и поставяне на нови паркови осветителни тела тип камбана на парково осветление в градинката зад Старата поща.

* Подмяна на 24 броя осветителни тела в градинката пред Операта.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега