Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Подводните сватби хит в Слънчев бряг

Подводните сватби хит в Слънчев бряг

Сватба под водата е най-новият хит в Слънчев бряг. Услугата не е никак скъпа и за 200 лева осигурява кратък курс за подводно гмуркане за младоженците, пълна водолазна екипировка, придружаващи ги водолазен инструктор и асистент.

Сватба под водата е най-новият хит в Слънчев бряг. Услугата не е никак скъпа и за 200 лева осигурява кратък курс за подводно гмуркане за младоженците, пълна водолазна екипировка, придружаващи ги водолазен инструктор и асистент. Всъщност церемонията няма статут на официален брак. Преди нея или след нея младоженците са сключили или сключват граждански брак, а подводната сватба е атракция, която е неповторим, нетрадиционен и запомнящ се момент.

Церемонията се предлага на Южния плаж в курорта. Вече два пъти са провеждани предложения за брак на два метра под водата. Годеникът поставя на любимата пръстен, влюбените се целуват, прегръщат, отваря се шампанско. Водолаз им асистира през цялото време.

Цените за подобна сватба зависят от броя на хората, които ще участват в потапянето. Ако освен младоженците има и други смели техни гости се заплаща допълнително. Цената зависи от това дали хората са обучени да се гмуркат или трябва предварително да проведат курс. Във водолазния център има постъпила заявка за подводен рожден ден през август. Отсега се знае, че гостите ще са около 30, но едва половината се от тях са се престрашили да вдигнат наздравица с рожденника под водата. Останалата част от компанията ще подготви партито на брега. Под вода влиза и фотограф, който запечатва най-веселите моменти от партито.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега