Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие, Айтос и Руен с общо послание в Лондон

Поморие, Айтос и Руен с общо послание в Лондон

Община Поморие, в партньорство с общините Айтос и Руен, взе участие в най-голямата туристическа борса в света - World Travel Market, която се проведе в периода 04-07 ноември 2013 година, в Лондон.

Община  Поморие, в партньорство с общините Айтос и Руен, взе участие в най-голямата туристическа борса в света - World  Travel Market, която се проведе в периода 04-07 ноември 2013 година, в Лондон.

Чувство за уникалност и специално изживяване остави посланието на район „Поморийски залив и Източна Стара планина” - „Виж и разкажи”. Вниманието на посетителите бе привлечено от атрактивните рекламни и информационни материали, представящи красивата природа, достъпността на обектите, възможностите за рекреативен – балнео и спа туризъм, морски, селски и екотуризъм, винен и гурме туризъм, културен, религиозен, ловен и спортен туризъм на територитарията на района.

Участието на трите общини с общ щанд е в рамките на проект  № BG161PO001/3.2-02/2011/009, „Развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина”, Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG161PO001/3.2-02/2011 по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 г.

Представянето на Община Поморие, като целогодишна туристическа дестинация, акцентира въхру благоприятните условия за балнео и лечебен туризъм, а общините  Айтос и Руен представиха своите традиционни празници и исторически забележителности. Ползите за трите общини от участието им с общ щанд на това изложение са  по-добрата обща информираност за разнообразните форми на туризъм, които района развива. Съвместното представяне на многообразните туристически ресурси, актуалната и изчерпателна информация за еко-ваканции, морски, балнео и спа туризъм, културно-познавателни маршрути и др., са  предпоставка за мотивиран избор на района като място за почивка.

World Travel Market е най-голямото туристическо изложение за професионалисти в бранша и в тазгодишното му издание участваха 48 хиляди представители на туристическия бизнес от почти всички страни в света. България се представи за 33-ти пореден път с национален щанд на площ от 293 кв. м.

Участие взеха 13 общински администрации и 15 туристически фирми. Българският щанд бе открит от Зам.-министъра Бранимир Ботев, посланика на България във Великобритания Константин Димитров и Люси Уинтър - мениджър "Продажби" от организаторите на WTM.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега