Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие дарява 10 000 лв. на пострадалите при наводненията във Варна

Поморие дарява 10 000 лв. на пострадалите при наводненията във Варна

По предложение на кмета Иван Алексиев, Общински съвет Поморие взе решение 10 000 лв. от бюджета на Общината, да бъдат дарени в полза на пострадалите семейства от наводненията в квартал „Аспарухово”, Община Варна. Извънредната докладна записка на кмета се прие с 18 гласа „за” и един „въздържал се”.

Попредложение на кмета Иван Алексиев, Общински съвет Поморие взе решение10 000 лв. от бюджета на Общината, да бъдат дарени в полза на пострадалитесемейства от наводненията в квартал „Аспарухово”, Община Варна.  Извънредната докладна записка на кмета се приес 18 гласа „за” и един „въздържал се”.

„Ниесме длъжни да помогнем на нашите сънародници. За съжаление бюджета ни непозволява да отпуснем повече средства, но когато се случи такава ужаснатрагедия всяка помощ е от значение и е важно да бъдем единни. Благодаря наобщинските съветници, че приеха това решение. Надявам се хората, пострадали отбедствието, да успеят да възстановят по-бързо щетите и да намерят сили да сеотърсят от това нещастие. Още веднъж изказвам съболезнованията си към близкитена загиналите. – коментира кметът Иван Алексиев.           

Това не е единствената благотворителна кауза,която Община Поморие подкрепя. През 2012 г. бяха дарени 3000 лв. за ремонт наразрушена от наводненията къща в с. Бисер.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега