Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие дарява 5 000 лв. на опожареното училище в Карнобат

Поморие дарява 5 000 лв. на опожареното училище в Карнобат

По предложение на кмета Иван Алексиев, на днешното заседание на Общински съвет Поморие, се взе решение 5 000 лв. да бъдат дарени в полза на опожареното преди дни основно училище „Христо Смирненски” в гр. Карнобат. Извънредната докладна записка на кмета за целево закупуване на училищно оборудване, се прие единодушно с 20 гласа "за".

По предложение на кмета Иван Алексиев, на днешнотозаседание на Общински съвет Поморие, се взе решение 5 000 лв. да бъдат дарени вполза на опожареното преди дни основно училище „Христо Смирненски” в гр. Карнобат.Извънредната докладна записка на кмета за целево закупуване на училищнооборудване, се прие единодушно с 20 гласа "за".

Средствата сеосигуряват от дейност „резерв за непредвидени и неотложни разходи” от бюджетана Общината."Считамза наш дълг да помогнем с каквото можем на училището в Карнобат за бързотовъзобновяване на учебния процес в него. Сътрудничеството и човещината в единтакъв момент са изключително важни и знам, че така както ние помагаме споредвъзможностите си, в труден за нас момент можем също да разчитаме на подкрепа,защото никой не е застрахован от неприятни инциденти или стихийни бедствия.",каза кметът Иван Алексиев и благодари на съветниците за солидарността.

Товане е единствената благотворителна кауза, която Община Поморие подкрепя. През 2014г. Поморие подпомогна пострадалите семейства от наводненията в квартал"Аспарухово", община Варна с 10 000 лв. и пострадалите в гр.Мизия с 5 000 лв., а през 2012 г. бяха дарени 3000 лв. за ремонт наразрушена от наводненията къща в с. Бисер.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега