Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие покори най-мащабното туристическо изложение в света

Поморие покори най-мащабното туристическо изложение в света

Посетители от цял свят събра поморийският щанд на туристическото изложение ITB Берлин, което се проведе в дните от 5-ти до 9-ти март 2014 г. в немската столица. Това е най-мащабният туристически форум в света и тази година в него се включиха 11 000 изложители, 113 000 професионалисти в бранша и над 170 000 посетители.

Посетителиот цял свят събра поморийският щанд на туристическото изложение  ITB Берлин, което се проведе в дните от 5-ти до 9-ти март 2014г.внемската столица. Това е най-мащабният туристически форум в света и тази годинав него се включиха 11 000 изложители, 113 000 професионалисти вбранша и над 170 000 посетители.

ОбщинаПоморие се представя за втори път на този значим форум, благодарение на изпълнениетона проект „Развитие нарегионалния туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийскизалив и Източна Стара планина”, Схема за предоставяне на безвъзмездна финансовапомощ: BG161PO001/3.2-02/2011, съвместно с общините Айтос и Руен.Община Поморие беше представена от началникът на отдел «Управление на проекти»- Георги Петков и Тодор Тодоров –младши експерт в отдела.

Предпочитанията на посетителите бяха насочени най-вечекъм балнео туризма, винения и културния туризъм. Бяха представени изработенитеседем туристически пакета за региона и карта на най-забележителните дестинации.С атрактивни рекламни материали и презентации, хиляди посетители ипрофесионалисти в областта на туризма, се запознаха с Поморие, природните икултурно-историческите забележителности на региона.         

Следващият мащабентуристически форум, на който Община Поморие ще се представи е TTR Букурещ.Изложението започва утре /на 13 март/ и ще продължи до 16март – 5 дни, в които Община Поморие ще има възможност отново да рекламира понай-добрия начин туристическия си потенциал.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега