Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие с по-ефикасна и гъвкава Общинска администрация

Поморие с по-ефикасна и гъвкава Общинска администрация

Успешно приключи проектът „Подобряване на работата на общинска администрация Поморие чрез оптимизиране на структурата и повишаване на ефективността и ефикасността от дейността й".

Успешноприключи проектът „Подобряване на работата на общинскаадминистрация Поморие чрез оптимизиране на структурата и повишаване наефективността и ефикасността от дейността й”, успешно прилагаща принципите надобро управление, ефикасно управляваща Договор№ 13-11-36/19.08.2013 г., приоритетна ос І „Добро управление”, подприоритет„Ефективта структура на държавната администрация” по бюджетна линия BG 051PO002/13/1.1-07, съфинансиранаот  ЕС чрез Европейския социален фонд. Стойносттана проекта е 83 873, 60 лева, а срокът за изпълнението му 12 месеца.Крайна дата – 19.08.2014 г.

Общата цел на проекта е свързана с постиганетона гъвкава и адаптивна администрация на Община Поморие, прилагаща ресурсите испособна да отговори на високите изисквания на бизнеса, на жителите и гоститена Общината от качествено административно обслужване.

Ръководителятна проекта Кристина Демирева оповести дейностите от изпълнението му, които включват: управлениена проекта и провеждане на процедури за избор на изпълнители; провеждане на Функционаленанализ на администрацията на Община Поморие чрез прилагане на Единнатаметодология за провеждане на функционален анализ в държавната администрация; подготовкана необходими промени във вътрешни процедури, правила, правилници и другидокументи, регламентиращи структурата, функциите и работните процеси вОбщината; провеждане на информационна кампания за активно ангажиране на заинтересованитестрани; провеждане на съпътстващо обучение за служителите за прилагане нановите процедури и правила; дейности за информация и публичност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега