Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие се представи за трети път на най-мащабния туристически форум в света

Поморие се представи за трети път на най-мащабния туристически форум в света

За трета поредна година поморийският щанд събра посетители от цял свят на туристическото изложение ITB Берлин, което се проведе в дните от 4-ти до 8-ми март 2015 г. в немската столица. Това е най-мащабният туристически форум в света. Според водещи експерти ITB Берлин най-добре отразява основните тенденции в международния туризъм.

За трета поредна година поморийскиятщанд събра посетители от цял свят на туристическото изложение  ITB Берлин,което се проведе в дните от 4-ти до 8-ми март 2015 г. в немската столица. Това е най-мащабният туристическифорум в света. Споредводещи експерти ITB Берлин най-добре отразяваосновните тенденции в международния туризъм.

Министърътна туризма Николина Ангелкова за пореден път прояви интерес към поморийскиящанд и го посети придружена от съветника си - посланик на България зад границаи световна легенда в ските – Марк Жирардели.Сатрактивни рекламни материали и презентации, хиляди посетители и професионалистив областта на туризма, се запознаха с Поморие, природните икултурно-историческите забележителности на региона. 

Община Поморие се представя за трети път на този значим форум, съгласно изискванията за осигуряване на устойчивост поДоговор за безвъзмездна финансова помощ №BG161РО001/3.2-02/2011/009 по ОПРР2007-2013 г., по проект, „Развитие на регионален туристически продукт имаркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина” поОперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г., съвместно с общините Айтос и Руен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега