Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие ще посреща китайски туристи през лятото?

Поморие ще посреща китайски туристи през лятото?

Представители на една от най-големите туристически агенции в Китай Shanghai Oriental Pearl International Travel Service Co., Ltd - Дениз Гуан и Майкъл Чен посетиха Поморие. Визитата беше част от проведения по инициатива на китайското правителство и Българо-китайската търговско-промишлена камара информационен тур с цел разработване на нови туристически маршрути за туристи от Китай в България, Турция и Румъния.

Представителина една от най-големите туристическиагенции в Китай  Shanghai Oriental PearlInternational Travel Service Co., Ltd - Дениз Гуан и Майкъл Чен посетихаПоморие. Визитата беше част от проведения по инициатива на китайскотоправителство и Българо-китайската търговско-промишлена камара информационен турс цел разработване на нови туристически маршрути за туристи от Китай вБългария, Турция и Румъния.

Освен Поморие, те посетиха градовете София,Пловдив, Момчиловци, Бургас, Несебър, Варна и Велико Търново.  След приключване на информационния тур беше проведени заключителен семинар, в който Община Поморие взе участие със своипредставители. На семинара стана ясно, че интересът към възможностите затуризъм на Поморие е голям и общината има реални шансове да е част от основниятуристически маршрут.  

Агенция Shanghai Oriental Pearl International TravelService Co., Ltd е държавна и е част от втората по големина медийна група вКитай. След определяне на окончателните маршрути агенцията планира да заснемесобствен филм, за да рекламира страната ни по една от най-големите националнителевизии в Китай с гледаемост над 100 млн. зрители за 1 час.  

Посещението на първите групи китайски туристи щезапочне още през 2015 г. като се планира пилотно да преминат 10 групи по 30човека. Представителите на китайската агенция считат, че при успех накампанията в България няма да има недостиг на туристи тъй като за 2014 г.изходящият туристически поток от Китай е в обем прехвърлящ 100 млн. туристи. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега