Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие ще се сдобие с нова детска градина

Поморие ще се сдобие с нова детска градина

Правителството одобри списъка на проектите, които ще бъдат изпълнявани по първата публична инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”.

Правителството одобри списъкана проектите, които ще бъдат изпълнявани по първата публична инвестиционнапрограма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”.         

Община Помориепредложи три проекта за финансиране с помощта на програмата. От тях бе одобрентози, за изграждане на детска градина с две групи в кв. Север, гр. Поморие настойност 998 500 лв. Междуведомственият съвет разгледа над1100 проектни предложения на общините, от които са удовлетворени 392. Средпроектите, които не бяха одобрени за финансиране са за  изграждане на детскаградина с четири групи в село Гълъбец, на стойност 1 997 900 лв. и заремонтиране на пътната отсечка Поморие – Каменар, на стойност 1 902 907,94 лв.          

С постановлението сиправителството гарантира прозрачното разходване на средствата поинвестиционната програма. Одобрените проекти ще  получат авансово 30% от сумата на проекта, апоследващите плащания да се извършат на база на представени разходооправдателнидокументи от бенефициентите. 

„ОбщинаПоморие е в пълна готовност за възможно най-бързо реализиране на проекта,защото разполагаме с одобрени технически проекти, влезли в сила разрешения застроеж и необходимата документация за процедурите по ЗОП. Изграждането надетската градина е крайно належащо, заради затрудненията които изпитватживеещите там от липсата на достатъчно места за децата”, каза кметът Алексиев.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега