Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие става част от "Моето място"

Поморие става част от "Моето място"

В хода на проект „Моето място“ в Поморие ще си дадат среща организации, работещи с младежи, клубове и читалища от населените места в общината. Събитието ще се състои от 16 ч. на 06.06.2015 г. /събота/ в началото на пешеходната алея в центъра на град Поморие.

В хода на проект „Моето място“ в Поморие ще си дадат среща организации,работещи с младежи, клубове и читалища от населените места в общината.Събитието ще се състои от 16 ч. на 06.06.2015 г. /събота/ в началото напешеходната алея в центъра на град Поморие.

Инициативата е подета, за да бъдат младежите запознати с възможностите заучастие и включване в различни форми на неформално образование на териториятана община Поморие. Целта на цялостния проект е постигане на по-голяма младежкаактивност и достъпност до информация.

Участниците в мероприятието ще представят и популяризират своите дейностии крайните продукти от тях по подходящ и атрактивен за жителите и гостите награда начин.Разпространена ще бъде и изготвената по проекта инфокарта „Моето място“, посочващаместата и организацииите, където младежите се срещат и са активни.

Проект „Моето място“ е иницииран от сдружение „МОЗАЙКА“ и финансиран по Национална програма за младежта от Министерство на младежта и спорта, с подкрепата на Община Поморие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега