Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморийски ученици припомниха как да живеем здравословно

Поморийски ученици припомниха как да живеем здравословно

Изминалите седем дни в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ Поморие бяха обявени за седмица на здравето. За да се демонстрира наученото в рамките на полезната инициатива, в училището се проведе и заключителен „Коледен хепънинг - Аз и моето здраве“. Събитието бе организирано съвместно с Регионална здравна инспекция - Бургас и Дирекция „Профилактика на болести и промоция на здравето“ по националната програма за превенция на хроничните незаразни болести 2014-2020 година.

Изминалите седем днив Професионалнагимназия по туризъм „Алеко Константинов“ Поморие бяха обявени за седмица на здравето. За да се демонстрира наученото врамките на полезната инициатива, в училището се проведе и заключителен „Коледен хепънинг - Аз и моето здраве“.Събитието бе организирано съвместно сРегионална здравна инспекция - Бургас и Дирекция „Профилактика на болестии промоция на здравето“ по националната програма за превенция нахроничните незаразни болести 2014-2020 година.

Сред официалните гости бяха заместник – кметът на община Поморие ИлияДжингов, директорът на дирекция Желязко Страволемов и общинският съветник РадиРашков.На всички присъстващибяха раздадени брошури с препоръки и интересна информация, апелиращи „Да се храним здравословно! Да се движим и спортуваме! Не на алкохола ицигарите!”.

Учениците бяха подготвили викторина и богат асортимент от питателниблюда, подходящи за коледната трапеза. Като част от образователната програманай-опитните гимназисти споделиха своите рецепти за приготвяне на сокове издравословни коктейли, представиха забавно „СалатШоу” и сложни техники закарвинг. Младежите признаха, че като бъдещи хотелиери и ресторантьори щеизискват и поддържат високо качество на предлаганата храна в обектите си. 

Заместник - кметътДжингов изрази удовлетворение от видяното и благодари на учениците и технитеръководители за старанието, вложено в повишаване здравното образование.  От името на кмета на община Поморие ИванАлексиев, той подари на участниците специални готварски книги и пожела навсички успех в начинанията, весели празници и здрава 2016 година.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега