Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пореден протест в цялата страна

Протестиращите създават "Национално движение 20 април"
Пореден протест в цялата страна

Пореден протест в цялата страна се очаква да събере хиляди недоволни от монополите в страната и днес. Официалният час на протестите е 11:00 часа. През центъра на София ще мине протестно шествия срещу монополите под наслов "Народът срещу олигархията”.

Пореден протест в цялата страна се очаква да събере хиляди недоволни от монополите в страната и днес. Официалният час на протестите е 11:00 часа. През центъра на София ще мине протестно шествия срещу монополите под наслов "Народът срещу олигархията”. Сборният пункт е пред сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и лъчът ще тръгне по маршрута МИЕТ – президентството.

Множеството смята да изрази недоволството си от липсата на конкретни мерки и политическа воля за решаване на проблемите, довели до шествията. Гражданите за поредна неделя ще се обявят против мафията, действията на ЕРП-тата и монополите. Има искания и веднага да бъдат пуснати 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, да се прекратят изпълнителните и съдебните дела на ЕРП, ВиК, топлофикациите и банките срещу техни клиенти. Също така и да се развалят концесиите на злато и да не се приватизира нито БДЖ, нито ВМЗ „Сопот”.

В Бургас се очаква да се съберат хиляди протестиращи на площад "Тройката". Към момента в социалната мрежа Фейсбук над 5000 души са заявили, че ще се присъединят към протеста. Във Варна хората ще се съберат пред общината, в Пловдив - пред Централната поща. Протести ще в още над 30 града в България. Десетки българи се очаква да подкрепят шествията и в чужбина.

Междувременно протестиращи от цялата страна се събраха в местността "Оборище", съобщи БНТ. Там те са поискали да съгласуват помежду си начините, по които ще участват в предстоящите парламентарни избори. Намиращите се на срещата са били убедени, че е дошъл моментът за спасение на България.

Хората са решили да създадат  Национално движение, което да може да се включи в предизборната надпревара като работното име е "Национално движение 20 април". Участниците в срещата са убедени, че има натиск гражданският протест да се разпилее.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега