Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поредна победа за малките "Акули"

Поредна победа за малките "Акули"

След силното представяне на елитните формации този уикенд, академията на Черноморец-Бургас продължава с положителните резултати. Отборът на децата, родени през 1999 година записа победа срещу силен съперник в една от своите контроли преди началото на областното първенство. Възпитаниците на треньора Владо Вълчев победиха тима на Векта Пловдив с 2:1.

След силното представяне на елитните формации тозиуикенд, академията на Черноморец-Бургас продължава с положителните резултати.Отборът на децата, родени през 1999 година записа победа срещу силен съперник ведна от своите контроли преди началото на областното първенство. Възпитаницитена треньора Владо Вълчев победиха тима на Векта Пловдив с 2:1.

Срещата се игравчера на изкуствения терен на тренировъчната база „гнездо на акули“.Попаденията за бургазлии отбелязаха Кристиян Парашкевов и Радослав Иванов.Очаква се до края на подготовката малките „акули“ да изиграят още два спаринга.

Областното първенство за деца започва на 22-ри март/събота/, когато един срещу друг ще се изправят две формации на Черноморец.Черноморец 1 са момчетата на Владо Вълчев, а втората формация представлявадецата, родени през 2000-та година, които също участват в това първенство катоЧерноморец 2. Те са водени от треньора Росен Кавръков. На същата дата започваобластната надпревара и  за децата отт.нар. група „Б“, която представлява в основата си деца, родени през2000 година. Техен треньор е Борис Борисов.

Зоналното първенство по футбол за юноши младша възраст вЗона Бургас стартира на 23-ти март от 10:00 часа с мача между ФКСозопол и Черноморец-Бургас. „Акулите“ са представени там с отбора от набор1998-ма година, воден от треньора Тодор Койчев.

На 6-ти април пък започва областното първенствоза деца подготвителна възраст, родени през 2001-ва година. Черноморци участватв турнира с 1 година по-малки деца и са водени от треньора Пламен Младенов.Всички срещи от тази надпревара ще бъдат провеждани на спортен комплекс„Каменица Арена“, който се намира в комплекс Зорница в Бургас.

На 5-ти април е началото на областнотопървенство за деца в подготвителна възраст, родени през 2002-ра година. Там заЧерноморец участва гореспоменатия отбор, воден от Пламен Младенов, вече редомсъс своите връстници.

На 16-ти март ще бъде даден старт на областнотопървенство по футбол за деца подготвителна възраст, родени през 2003-та година.В надпреварата на най-малките представители академията на Черноморец отновоучаства с два отбора – Черноморец 1, които са родени през 2003-та година, иЧерноморец 2, които са основно съставени от родени през 2004-та и 2005-та годинадеца. И двете формации са водени от треньора Пламен Младенов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега