Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Посетителският център в "Пода" затвори врати за зимата

Посетителският център в "Пода" затвори врати за зимата

Посетителският център в защитена местност „Пода” до Бургас затвори врати за зимния сезон. Центърът, поддържан и управляван от Българско дружество за защита на птиците (БДЗП, няма да посреща посетители в периода декември – март без предварително направена за това заявка.

Посетителският център в защитена местност „Пода” доБургас затвори врати за зимния сезон. Центърът, поддържан и управляван отБългарско дружество за защита на птиците (БДЗП, няма да посреща посетители впериода декември – март без предварително направена за това заявка.

Природозащитният център работи в ограничен режим запосещения от началото на декември. Това ще продължи до началото на мартследващата година, като тогава отново ще бъде обявено обновеното работно времена посетителския център.

След този период на разположение на туристите,посещаващи природозащитен център на БДЗП „Пода”,  ще бъде аниматор, който ще им помага приразпознаването на птиците в защитената територия и ще ги запознава с другитеобитатели на местността, както и с нейната история и настояще.

В началото на следващия посетителски сезон, когато природозащитниятцентър отново отвори врати ще предложи на посетителите нова изложба, която разказваза езерата и птиците по начин увлекателен, както за малки, така и за големи. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега