Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заловените серийни крадци обрали още 4 автомобила

Заловените серийни крадци обрали още 4 автомобила

Нови четири кражби на акумулатори, CD Players и други вещи, отнети от моторни превозни средства, паркирани на територията на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас, разкриха полицейските служители, работещи по случая със задържаните на 09.12 т.г. двама криминално проявени бургазлии - И.С., 31-годишен и М.Ч., 30-годишен.

Нови четири кражби на акумулатори, CDPlayers и други вещи, отнети от моторни превозни средства,паркирани на територията на Пето Районноуправление «Полиция» –  Бургас,разкриха полицейските служители, работещи по случая със задържаните на 09.12т.г. двама криминално проявени бургазлии - И.С., 31-годишен и М.Ч., 30-годишен.

Припомняме, че мъжете бяха задържани от служители от Първо Районно управление "Полиция" –  Бургас в момент на кражба от купето на "Сеат", с бургаска регистрация, паркиран на бургаската улица "Иван Богоров" № 1. Констатирано е, че двамата се опитали да проникнат в купето на автомобила, счупвайки прозорец на предната дясна врата.

Установено е, че И.С. и М.Ч. са извършители и на шест кражби на вещи и части от паркирани в Бургас МПС - акумулатори, CD Players и други вещи, осъществени за времето от 07.12. до 09.12.т.г., а също така и на следните криминални деяния:

- кражба на акумулатор, акумулаторен винтовер, CD, маркови слънчеви очила и две тонколони от "Фолксваген Поло", с бургаска регистрация, паркиран зад бл. 79 в к-с "Лазур», собственост на 27-годишен бургазлия, чрез отключване на купето;

- кражба на акумулатор и две тонколони, осъществена от "Фолксваген Голф", с бургаска регистрация, паркиран до бл. 78 в к-с "Лазур", собственост на 26-годишен бургазлия, чрез отключване купето на автомобила;

- кражба на акумулатор и CD от "Опел Астра", с бургаска регистрация, паркиран до бл. 42 в к-с "Зорница", собственост на 40-годишна бургазлийка, осъществена чрез отключване на автомобила;

- кражба на акумулатор и инструменти от "Опел Корса", бургаска регистрация, паркиран пред бл. 41 в к-с "Изгрев", собственост на 46-годишен бургазлия, осъществена чрез отваряне предния капак на автомобила.

Част от откраднатите вещи са предадени с протокол за доброволно предаване. Работата по цялостно изясняване на престъпната дейност на И.С. и М.Ч. продължава от служители на Първо и Пето Районни управления "Полиция" –  Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега