Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Посланието "Пиши, когато стигнеш" стигна до над 300 000 души

Посланието "Пиши, когато стигнеш" стигна до над 300 000 души

Посланието "Пиши, когато стигнеш" е достигнало до повече от 300 000 души в рамките на месец, съобщиха от държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата" (ДАБДП).Краткият информационен клип бе излъчван през декември преди всяка прожекция, в над 30 киносалона в страната. Видеото нагледно показва какви са опасностите от използване на мобилен телефон, докато се шофира.

Посланието "Пиши, когато стигнеш" е достигнало до повече от 300 000 души в рамките на месец, съобщиха от държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата" (ДАБДП).Краткият информационен клип бе излъчван през декември преди всяка прожекция, в над 30 киносалона в страната. Видеото нагледно показва какви са опасностите от използване на мобилен телефон, докато се шофира.

Видеото наДАБДП е с продължителност 20 секунди и акцентира на последствията, ако отделимдори само за няколко секунди вниманието си от пътя, за да отговорим на важно занас съобщение по телефона си. В това можеха да сеубедят и зрителите в киносалоните в Благоевград, Бургас, Габрово, ВеликоТърново, Видин, Враца,Кърджали, Ловеч, Плевен, Пловдив, София, Търговище, Ямбол, Карлово, Сандански, и Сапарева Баня през изминалия месец.   

Поданни на МВР, всяка четвърта тежка катастрофа у нас е самос едно превозно средство (т.нар. самокатострофирали). При тях са загинали 193души и са ранени 2010 човека през 2018 година. Експертите по пътна безопасностса категорични, че една голяма част от тях са претърпели инцидент, зарадиотвличане на вниманието. Най-голям фактор за това е мобилният телефон. ЗатоваДържавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ призовава – Пиши,когато стигнеш!  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега