Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Чети и сподели" - остави книга, за да вземеш книга

"Чети и сподели" - остави книга, за да вземеш книга

„Чети и сподели“ е посланието, с което тази година идва есента в Бургас. Лятото свърши, но не и интересните събития в културния живот на града.

„Чети и сподели“ е посланието, с което тази година идва есента в Бургас. Лятото свърши, но не и интересните събития в културния живот на града. Дните от 01 до 31 октомври в Бургас ще минат под знака на Есенните литературни празници. Освен традиционните срещи с писатели и премиери на книги, тази година програмата ще ни предложи и още нещо…   библиотека на открито.  

Там няма да има библиотекари и за да заемеш книга, няма да е нужно да притежаваш читателска карта. Единственото правило е:   „чети и сподели“ – остави книга, за да вземеш книга.  

На три ключови места в града - до Часовника, до Морско Казино и до Операта, ще бъдат поставени стари шкафове. Освен книга, там ще можеш да оставиш и бележка, в която да споделиш впечатления от нещо прочетено, да препоръчаш или потърсиш литература.    

„Чети и сподели“ е инициатива, в която може да участва всеки. Достатъчно е да има стари, вече прочетени книги, с които е готов да се раздели, и желание да прочете нещо ново.  

Инициативата се реализира от Община Бургас по примера на редица европейски градове.  Есенни литературни празници ‘2012 са в подкрепа на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата 2019.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега