Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Последно поколение самолети кацат на летище Бургас тази година

Последно поколение самолети кацат на летище Бургас тази година

През летния чартърен сезон на 2015 г. летище Бургас ще приветства за първи път в България и най-новото поколение пътнически самолет от групата на Боинг - B787 Dreamliner. Пътници от Великобритания ще имат възможност да летят с един от най-комфортните пътнически самолети в света.

Тази година бургаското летище започва обслужването на последно поколение карго самолет от групата на Боинг - B747 800F. Първият курс вече е факт. Самолетът, кацнал в морския град - B748 (код F) на Silkway West Airlines, езакупен едва през миналата година и полетите, които се изпълняват до летищеБургас, са първите за България. До този момент е обслужван само Боинг от типа B747-400F.Самолетът бе обслужен с помощта на закупената само преди няколко месеца  специализирана техника - механизиранаплатформа Main Deck loader.

Презлетния чартърен сезон на 2015 г. летище Бургас ще приветства за първи път вБългария и най-новото поколение пътнически самолет от групата на Боинг - B787 Dreamliner. Пътници отВеликобритания ще имат възможност да летят с един от най-комфортните пътническисамолети в света.

Боинг 787 Дриймлайнер е американски широкофюзелажен, среденпо размер, реактивен авиолайнер с два двигателя, произвеждан от Boeing Commercial Airplanes.Проектиран е да превозва между 210 и 330 пътника в зависимост отконфигурацията. Новиятлетен сезон започва на бургаското летище с редица подобрения.

„Фрапорт ТуинСтар Еърпорт Мениджмънт“ АД използва ненатоварения период извън летния сезон заизпълнението на редица инвестиционни проекти. Извършена бе рехабилитация научастъци от перона за въздухоплавателни средства, пистата за излитане и кацанеи пътека за рулиране „Н“. За летните месеци ще бъдат приключени разширението насевероизточната тераса на Терминал 2 и втори етап от пълното обновяване на ВИПзалата.

Вече функционира нова сграда за пожарната, успешно приключиизграждането на канализационен колектор за отвеждане на дъждовните води налетище Бургас, в ход е проектиране на дренажна система за пистата. Като част отзалесителен пояс на територията на летището бяха засадени 1500 дървета и 18000храсти. Направенитеинвестиции само в рамките на последните шест месеца са в размер на около 3милиона лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега