Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Посрещаме пролетен уикенд с много слънце

Посрещаме пролетен уикенд с много слънце

В събота до ранния следобед над цялата страна ще е преобладаващо слънчево. В ранните часове ще се образуват мъгли, с по-голяма вероятност в ниските райони в Югоизтока.

Посрещаме пролетен уикенд с много слънце, подобаващи за сезона температури, с локални, краткотрайни валежи, тук-там с гръмотевици. Всичко това се дължи на класически студен атмосферен фронт, който ще премине над страната с по-силен северозападен вятър в неделния ден, съобщи NOVA.

В събота до ранния следобед над цялата страна ще е преобладаващо слънчево. В ранните часове ще се образуват мъгли, с по-голяма вероятност в ниските райони в Югоизтока. В хода на деня от запад на изток ще се появят облаци. Едва по-късно следобед се очакват локални краткотрайни валежи от дъжд. Ще има и гръмотевична активност, която създава опасност и от дребна градушка. Дневни температури - между 19 и 24 градуса, по-ниски около Черноморието.

Валежите ще продължат през нощта и в неделя до обяд, но вече ще са само в Източна България. Над останалата част на страната неделята ще е слънчева. Ще се усеща вятър с особено силни пориви в Стара планина. Температурите призори ще са между 5 и 10 градуса, следобед - осезаемо по-ниски - между 15 и 20 градуса.

Последната седмица на март ще започне с още един студен фронт в началото. В понеделник следобед ще превали и ще прегърми от запад на изток. Ще се усили вятърът и ще захладнее. За 2-3 дни температурите ще паднат до интервала 5-10 градуса със стойности призори около и малко под нулата. Възможно е застудяването на донесе краткотраен “щъркелов” снягв отделни части на Западна България. Около средата на седмицата времето ще е с повече слънце, а температурите бързо ще догонят пролетни нива.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега