Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Постоянен арест за мъжа, обвинен в убийството на жена си в "Слънчев бряг"

Постоянен арест за мъжа, обвинен в убийството на жена си в "Слънчев бряг"

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че обвиняемият е извършил престъплението, за което е обвинен, което се подкрепя от събраните доказателства по досъдебното производство, а също така и от направените самопризнания от обвиняемия.

Бургаският окръжен съд взе мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо мъжа, обвинен в умишленото убийство на съпругата си, извършено в КК "Слънчев бряг" в четвъртък. Заседанието на Окръжен съд – Бургас бе проведено днес.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че обвиняемият е извършил престъплението, за което е обвинен, което се подкрепя от събраните доказателства по досъдебното производство, а също  така и от направените самопризнания от обвиняемия. Представителят на държавното обвинение бе категоричен, че мъжът може да се укрие или да извърши ново престъпление. Той се мотивира  с предвидената в закона висока санкция за извършено убийство (от 10 години до 20 годни „лишаване от свобода“), както и от факта, че  предполагаемият убиец е установен от полицейските служители с подготвен багаж, в който са открити неговите документи, тези на пострадалата и финансови средства.

Припомняме Ви, че тялото на 61-годишната украинка бе открито на 21-ви май, в хотел "Българска роза". Обвиняемият е установен по-малко от три часа след извършеното деяние. По време на разследването е установено, че убийството е осъществено в коридора на втория етаж на хотела. Причина за смъртта са множество прорезни и прободни рани нанесени с нож във врата на пострадалата. Оръжието, с което е причинена смъртта на жената, е установено от полицейските служители.

Съдът при мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия. Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега