Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Очаква се засилен трафик през почивните дни, КАТ и Жандармерия ще охраняват движението

Очаква се засилен трафик през почивните дни, КАТ и Жандармерия ще охраняват движението

Засилен ще е контролът и по отношение спазването на скоростните режими, управлението на МПС след употреба на алкохол и от неправоспособни водачи.

Очаква се засилен трафик през почивните дни от дългия уикенд по случай 24 май. От МВР са създали организация за охрана на движението, така че да се избегнат инциденти и задръствания.

В тази връзка по автомагистралите „Хемус“ и „Тракия“ и главните пътища на обслужваната територия са разположени допълнителен брой полицейски екипи, в това число и служители на дирекция „Жандармерия“, които да подпомагат движението и да следят за недопускане на автомобилни колони в участъците с въведена временна организация на движението. Служебните автомобили ще се движат в аварийната лента с включена светлина сигнализация. В пътните участъци със стеснения поради ремонтни дейности също ще има полицейски екипи, които ще обезпечават пропускателната възможност.

Служителите, работещи по контрол на пътното движение, ще бъдат ангажирани приоритетно към подпомагане и регулиране на движението, контрол на водачите с рисково поведение /неправилно изпреварване, неправилни маневри, отнемане на предимство/, както и на водачите с опасно и демонстративно управление без необходимата дистанция, които извършват рискови маневри, изпреварване или преминаване от една лента в друга, създавайки непосредствена опасност за останалите участници в движението. Засилен ще е контролът и по отношение спазването на скоростните режими, управлението на МПС след употреба на алкохол и от неправоспособни водачи.

С цел недопускане образуването на автомобилни колони  и образуването на „тапи“, при необходимост ще се въвежда временна организация на движението чрез въвеждането на реверсивно движение. Предприемането на тази мярка ще е съобразно интензивността на трафика и в двете посоки между столицата и Черноморието.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега