Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Повдигнаха нови обвинения на Георги Семерджиев

Повдигнаха нови обвинения на Георги Семерджиев

Днес колегите ще обосноват защо е налице реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление, каза прокурор Кръстев във връзка с предстоящата мярка и заседание на СГС

Повдигнати са нови обвинения на Георги Семерджиев, който по-рано през седмицата отне два човешки живота след брутална катастрофа в центъра на София. 

„В рамките на днешния ден наблюдаващите прокурори повдигнаха ново обвинение на лицето, за което се предполага, че е извършило пътнотранспортното произшествие. На първо място той е привлечен за ПТП, което представлява особено тежък случай заради това, че е настъпила смъртта на две млади жени и заради това, че са извършени много нарушения в Закона за движение по пътищата", каза прокурорът Христо Кръстев.

За това престъпление се предвижда наказание лишаване от свобода от 5 до 20 години. Второто престъпление, за което обвиняемият е привлечен към наказателна отговорност, е управление на моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества. Това е случай от 10 юни 2022 г., а не сега от 5 юли. В кръвта му тогава са открити амфетамин и метамфетамин, съобщи още Кръстев. И уточни, че за това се предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 3 години.

„Третото престъпление, за което обвиняемият е привлечен, е използване на официален, неистински документ - свидетелство за управление на МПС, на което е придадено вид, че е издадено от компетентните власти на Швейцария. За него се предвижда до 8 години лишаване от свобода”, заяви още прокурорът.

Днес колегите ще обосноват защо е налице реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление, каза прокурор Кръстев във връзка с предстоящата мярка и заседание на СГС.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега