Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Повдигнаха обвинение на 17-годишно момиче, опитало да убие баба си

Повдигнаха обвинение на 17-годишно момиче, опитало да убие баба си

На 24 август 2023 г., след възникнал словесен конфликт, който преминал във физическа саморазправа, тя нанесла няколко удари с нож в тялото на пострадалата жена, след което избягала.

Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняема момиче на 17 г., за това, че на 24.08.2023 г. в гр. Меричлери, обл. Хасково, направила опит умишлено да умъртви жена на 83 г., като макар и непълнолетна е разбирала свойството и значението на извършеното деяние и е могла да ръководи постъпките си.

На 24 август 2023 г. в гр. Меричлери, обл. Хасково, след възникнал словесен конфликт, който преминал във физическа саморазправа, тя нанесла няколко удари с нож в тялото на пострадалата жена, след което избягала. Отишла при съседи и им съобщила, че баба й не се чувствала добре. Те посетили възрастната жена и я намерили в безпомощно състояние. Подали сигнал на спешния телефон, като на място се отзовали полицейски и медицински екипи. След преглед пострадалата била отведена за лечение в болнично заведение в гр. Пловдив.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването по което се води от следовател. Извършен е оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, като са били назначени съдебномедицински и психологична експертизи.

17-годишното момиче е задържано от органите на МВР за срок от 24 часа, а след привличането й в качеството на обвиняема, с постановление на наблюдаващия прокурор, по отношение на същата е постановено и задържането й за срок до 72 часа.  Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемата.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега