Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Празничен базар в Ченгене скеле дава старт на Никулденските празници

Празничен базар в Ченгене скеле дава старт на Никулденските празници

Началото на забавленията за малки и големи ще бъде поставено на 3 декември (събота) от 10 ч.

Четири дни ще продължи тази година празничната програма по случай Никулден в Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“. Началото на забавленията за малки и големи ще бъде поставено на 3 декември (събота) от 10 ч. Тогава ще бъде открита изложба на Даниела Власакиева в многофункционалната зала на рибарското селище. 

Успоредно с нея жители и гости на града ще могат да разгледат атрактивните щандове на празничния базар в Рибарско коледно селце.Изберете подаръци за предстоящите празници - от продукция на местни производители до коледни сувенири. Участниците тази година са подготвили разнообразни изненади.

Сред тях е работилничка, организирана от „Усмихнати Осмици“, която ще предизвика твореца във всяко дете в четирите дни на базара.От Детска академия Lil' sunshines канят на 4 декември от 11.00 ч. всички малчугани да развихрят фантазията си на арт ателие „Мацаница“. А темата, естествено, ще бъде Коледа.Коледното селце в Ченгене скеле ще продължи до Никулден, като всеки ден ще има интересна програма за всяка възраст. 

Очакват ви още концерти, фолклорни и танцови изпълнения, както и изкушаващи рибни специалитети в ресторанта на комплекса.В празничния 6 декември, от 13.00 ч., ще бъде осветен Никулденски рибен курбан и празнична трапеза от отец Стилиян от храм „Св. Пимен Зографски“. Курбанът след това ще бъде раздаден за здраве. 

От 14.00 ч. е предвиден концерт на Преслава Минасян, а час по-късно посетителите ще се забавляват с изпълненията на Росен Поборников и Физиев бенд.На Никулден корабът „Бургус“ ще направи две пътувания от Магазия 1 до Ченгене скеле – от 12 и от 13 часа.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега