Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Предложението на президента: Който ги е избрал, той да ги маха

Предложението на президента: Който ги е избрал, той да ги маха

Президентът Георги Първанов предложи избирателите да могат да оттеглят депутати от парламента при допуснати нарушения на законодателството, съобщава "Дарик".

Президентът Георги Първанов предложи избирателите да могат да оттеглят депутати от парламента при допуснати нарушения на законодателството, съобщава "Дарик". Предложението е по повод скандалното участие на депутати в промоция на мобилни телефони след обещанието, че ще получат като подарък от скъпите апарати. Българският президент аргументира предложението за разширяване на правата на избирателите с това, че един депутат се избира не само с гласовете на партията, но и с доверието на обществото, а допуснатите от него грешки трябва да се разглеждат от по-широк кръг от хора, които да определят санкцията.

Според Първанов партиите трябва да вземат политическите решения, които се очакват от хората по случая с депутатите и скъпите подаръци, а по думите му, медийните шамари със сигурност са достатъчно наказание за тяхната постъпка. Президентът коментира още, че вижда много пробойни в политиката на правителството в отделни сектори и би разширил списъка с исканите оставки, който беше заявен от лидера на ДСБ Иван Костов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега