Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов положи венец в мавзолея на Мустафа Кемал Ататюрк

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов положи венец в мавзолея на Мустафа Кемал Ататюрк

По-късно днес председателят на Народното събрание Вежди Рашидов ще има среща на „четири очи“ с председателя на Великото национално събрание на Турция Мустафа Шентоп.

“Поклон пред делото на Мустафа Кемал Ататюрк - строителя на съвременна Турция!”. Това написа председателят на Народното събрание Вежди Рашидов в официалната книга в мавзолея в Анкара на Мустафа Кемал Ататюрк. Председателят на парламента, който е на официално посещение в Турция, положи венец в мавзолея на Ататюрк -  основател и първи президент на Република Турция. В церемонията участваха и членовете на българската парламентарна делегация.


Снимка: Народно събрание на РБ

По-късно днес председателят на Народното събрание Вежди Рашидов ще има среща на „четири очи“ с председателя на Великото национално събрание на Турция Мустафа Шентоп. След нея председателите на парламентите на България и Турция ще дадат началото на пленарните разговори между народните представители от двете страни. Предвижда се председателят на Народното събрание да поднесе цветя на Паметника на жертвите на опита за преврат на 15 юли 2016 г. в обособената за това зона в сградата на Великото национално събрание.

В състава на делегацията са председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, председателят на ПГ „Български възход“ Стефан Янев, заместник-председателят на ПГ „БСП за България“ Георги Свиленски и народните представители Даниел Лорер (ПГ  „Продължаваме промяната“), Сезгин Мехмед (ПГ на ДПС) и Николай Дренчев (ПГ „Възраждане“).
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега