Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Премахнаха опасна липа на ул. "Калоян"

Премахнаха опасна липа на ул. "Калоян"

Сигналът за него е подаден на дежурния телефон в администрацията от граждани, които забелязали, че дървото е силно наклонено.

Днес бе премахнато опасно дърво, което се намираше на ул. "Калоян" 47, съобщават от Община Бургас. Сигналът за него е подаден на дежурния телефон в администрацията от граждани, които забелязали, че дървото е силно наклонено. Експертите са реагирали веднага, което е предотвратило евентуален инцидент при падане на дървото.

Отстраняването на старата липа се е наложило заради силно изгнилата основа на стъблото. Тя трудно е издържала тежестта на короната и е било въпрос на време дървото да падне при вятър. За да се избегне инцидент, се наложи движението по улица "Калоян" да бъде спряно за два часа, а пешеходците преминаваха само по срещуположния тротоар.

Община Бургас ще извърши проверка на останалите стари дървета по улица "Калоян", за да се установи какво е тяхното състояние. В акцията са участвали представители на Гражданска защита, полицията и фирмата, която се грижи за зелените площи в централната част на града. 


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега