Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Премиерът Денков е на посещение в Украйна

Премиерът Денков е на посещение в Украйна

Министър-председателят пристигна в украинската столица тази сутрин, за да подчертае, че правителството ни стои твърдо на страната на Украйна и ще продължи да отстоява независимостта, суверенитета и териториалната цялост на страната, съобщават от правителствения пресцентър.

Българската подкрепа за Украйна, две години след безмилостната агресия на Кремъл, ще изрази в Киев премиерът Николай Денков. Министър-председателят пристигна в украинската столица тази сутрин, за да подчертае, че правителството ни стои твърдо на страната на Украйна и ще продължи да отстоява независимостта, суверенитета и териториалната цялост на страната, съобщават от правителствения пресцентър. 

България е част от усилията на Европейския съюз, НАТО и международната демократична общност в подкрепа на Украйна. България подкрепя независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна в рамките на международно признатите ѝ граници, напомни акад. Денков преди заминаването си. Страната ни поддържа и украинската формула за справедлив, всеобхватен и траен мир, основан на принципите на Устава на ООН и международното право, както и всички усилия за световна среща на върха за мира с възможно най-широка международна подкрепа.

В Киев премиерът е придружен от министрите на правосъдието Атанас Славов, на енергетиката - Румен Радев, на околната среда и водите - Юлиян Попов, заместник-министрите на външните работи и отбраната - Тихомир Стойчев и Станимир Георгиев, както и началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега