Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Премиерът: Хората да са спокойни, има налични РНК ваксини

Премиерът: Хората да са спокойни, има налични РНК ваксини

Борисов обърна внимание също така, че в ЕС вече тече подготовката на договорите относно ваксинацията и за следващите две години. „Това означава, че тази пандемия изобщо не се очаква да се размине лесно и да отмине“, добави министър-председателят.

На днешното правителствено заседание Министър-председателят коментира ситуацията с COVID-19 и напомни, че има страни, които са в локдаун вече месеци наред. „Представете си хората да бяха затворени в България от октомври досега с вечерен час“, добави Борисов. Премиерът отбеляза, че у нас мерките са максимално щадящи и включително през зимата са работили зимните курорти. 

Министър-председателят акцентира върху европейската солидарност, подкрепата на Европейската комисия и на другите европейски държави, благодарение на които България ще получи общо 2,7 милиона дози ваксини от Пфайзер в най-кратки срокове. „За съжаление, дали е търговска война или не, има кой да каже, но една по една ваксините биват опорочавани“, посочи още премиерът. 

Борисов заяви, че това може донякъде да попречи на ваксинационния план в страната, но изтъкна, че към момента хората могат да бъдат спокойни, защото има налични РНК ваксини. Борисов обърна внимание също така, че в ЕС вече тече подготовката на договорите относно ваксинацията и за следващите две години. „Това означава, че тази пандемия изобщо не се очаква да се размине лесно и да отмине“, добави министър-председателят. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега