Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Президентът Радев: Мандатите могат бързо да се завъртят

Президентът Радев: Мандатите могат бързо да се завъртят

Следващата седмица Радев ще покани на консултации за съставяне на правителство парламентарната група на „Български възход“

Президентът Румен Радев участва в откриването на нов завод за автомобилни компоненти във Враца. Пред журналисти държавният глава коментира актуални теми, сред които поисканата от ГЕРБ оставка на вътрешния министър Иван Демеджиев. 

„Как партии могат да искат оставка на служебен министър? Да си направят редовно правителство и да си искат колкото искат оставки. Нека да видим резултатите от работата на МВР и тогава да говорим. Мисля, че министърът много ясно се аргументира какво прави в момента МВР, за да запълни дефицити, налагани в системата с години. И сега в момента, наистина, МВР тръгва по един оздравителен път“, каза Радев.

Следващата седмица Румен Радев ще покани на консултации за съставяне на правителство парламентарната група на „Български възход“.

Президентът отново напомни, че сегашният парламент има да свърши изключително важна работа.„Това Народно събрание има да свърши важна работа – това Народно събрание, а не следващото! Има закони, които сега трябва да се приемат, защото през лятото ще е късно. Дадох достатъчно време за диалог на партиите, за да съставят правителство. Ако партиите са единодушни, че желаят избори, няма проблем, мандатите могат бързо да се завъртят“, посочи той. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега