Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Присъединяват четирите украински територии към Русия в близките дни

Присъединяват четирите украински територии към Русия в близките дни

Предвидено е лидерите на тези райони скоро да бъдат приети от руския президент Владимир Путин, за да бъде утвърдена анексията на тези земи от Русия.

Лидерите на четирите сепаратистки региона в Украйна, контролирани от Русия, днес са в Москва, за да финализират анексията на тези територии след гласуване, наречено симулация от Киев и Запада, предаде Франс прес.

Поставените от Москва ръководители на Донецка област в Източна Украйна, на Запорожието и Херсонска област в Южна Украйна пристигнаха в руската столица още снощи, съобщиха руски новинарски агенции.  "Намирам се в Москва", съобщи днес за ТАСС Леонид Пасечник, поставен от Русия начело на източноукраинската Луганска област.

Предвидено е лидерите на тези райони скоро да бъдат приети от руския президент Владимир Путин, за да бъде утвърдена анексията на тези земи от Русия. Вчера четиримата сепаратистки водачи вече му изпратиха официални искания по този въпрос.

"Среща с президента, естествено, е предвидена. Не мога да кажа къде, какво, кога. Нямам тази информация", посочи днес Кирил Стремоусов от руската окупационна администрация в Херсон.

През последните дни процесът на присъединяване на четирите зони под руски контрол в Украйна се ускори - набързо бяха организирани "референдуми", наречени от Киев и западните му поддръжници "маскарад" и "симулация".

Според руските новинарски агенции в близките дни парламентът в Москва се очаква да гласува текст, който официализира анексията, а Путин да произнесе реч пред депутатите и сенаторите.

Утре в Москва се организират празненства. Градската управа обяви, че ще затвори някои улици в центъра, по-специално около емблематичния Червен площад, където в момента се изгражда сцена.

След "референдума" за анексия през 2014 г. на Крим Путин произнесе в богато украсената Георгиевска зала на Кремъл тържествена реч, в като призова руските парламентаристи да одобрят присъединяването на украинския полуостров към Русия. Международната общност не е признала тази анексия и досега.

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега