Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Продължава търсенето на изчезналия египетски самолет, предполагат терористичен акт

Продължава търсенето на изчезналия египетски самолет, предполагат терористичен акт

Вече втори ден продължава издирването на изчезналия самолет, обслужвал полет MS804 на авиокомпания EgyptAir от Париж до Кайро.

Вече втори ден продължава издирването на изчезналия самолет, обслужвал полет MS804 на авиокомпания EgyptAir от Париж до Кайро. Авиокомпанията опроверга появилите се през нощта съобщения за открити останки и твърдо заяви, че те не са част от техния летателен апарат. Египетския министър на авиацията коментира, че най-вероятното обяснение за трагичния инцидент е терористично посегателство.

Припомняме Ви, че самолетът Airbus A320 изчезна на около 280 километра от бреговете на Египет, около час преди очакваното време на кацане. На борда е имало 56 пътници и 10 души екипаж, чиито близки бяха събрани на летището в Кайро, в очакване на новини за изчезналия самолет. Основната версия на разследващите е, че еърбъсът се е разбил в морето, но до този момент няма информация за местонахождението на летателния апарат.

Разследването и издирването на самолета продължава, като не се изключва и вероятността за техническа повреда или човешка грешка. Според властите, обаче, най-вероятно се касае за терористичен акт. Радарните данни показват, че точно преди изчезването си, самолетът е направил няколко неестествени завоя, след което е паднал от височина 11,2 км на около 4,5 км.

Гръцките авиовласти са опитали да осъществят контакт с летателния апарат, точно преди той да напусне гръцкото въздушно пространство. Отговор нямало, а малко след това самолетът напълно изчезнал от радарите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега