Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проектът за автогара в Созопол най-после получи съгласувателен подпис от НИНКН

Проектът за автогара в Созопол най-после получи съгласувателен подпис от НИНКН

„Нямам никакво обяснение защо сте били измъчвани 4 години. Имате право да обвинявате НИНКН, но институтът не е в добро състояние“, каза бившият министър на културата проф. Велислав Минеков.

Проектът за автогарата в Созопол най-после е съгласуван от НИНКН. Добрата новина съобщи по време на последното заседание на Общински съвет бившият министър на културата проф. Велислав Минеков. Това е станало след лично негово настояване пред сегашния министър Найден Тодоров.

„Нямам никакво обяснение защо сте били измъчвани 4 години. Имате право да обвинявате НИНКН, но институтът не е в добро състояние“, каза проф. Минеков.

Той обясни, че разрешителни в института очакват 6 200 обекта. Специализираният комитет решава по 5-6 на месец. Има хора, които чакат по 12 години.

Проектът за автогарата в Созопол беше променен през октомври миналата година по искане на НИНКН. Промените обхващат височината на сградата, използваните фасадни материали и част от помещенията в сградата.

Автогарата ще се намира срещу сградата на общинска администрация в местността Провлак между стария и новия град. Сградата е решена в духа на класическата архитектура. Основното тяло представлява хале с отворено пространство и оформя помещение тип галерия. Двете странични крила са симетрично разположени на основното и помещават информационен и билетен център.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега