Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проф. Герджиков: Постигнахме основната си цел - балотаж

Проф. Герджиков: Постигнахме основната си цел - балотаж

"Втората ни цел беше да съкратим голямата разлика, с която влязохме в надпреварата"

Призоваваме лидерите на политическите сили още утре да положат усилия да съставят редовно правителство. Това каза кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков по време на брифинг. 

„Най-напред ще кажа две думи за парламентарните избори. На тези трети избори за една и съща година се убедихме в едно и това е, че колкото и избори да направим, резултатът ще е, общо взето, еднакъв. Така наречените партии на промяната имат сравнително еднакъв общ брой гласове и проценти, той се променя с малко, поради което и пет пъти да направим избори, резултатът ще е същият. Няма да стане по-лесно съставянето на правителство“, каза проф. Герджиков.

„На този етап имахме две цели. Обявихме ги преди 40 дни. Тогава всички агенции казваха, че двойката Радев-Йотова има поне 53% и ще спечели на първи тур. Само преди два дни две агенции повториха тезата. Нищо такова не се случва. Постигнахме основната си цел – да има балотаж. Втората ни цел беше да съкратим голямата разлика, с която влязохме в надпреварата. Положихме много усилия за това. Сега разликата е много по-малка и съм сигурен, че през следващата седмица ще наваксаме и нея. Нещата ще се променят рязко, защото вече няма толкова кандидати. Много партии ще се обърнат към нас“, коментира Анастас Герджиков.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега