Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Профилиран в оперативната гинекология специалист с прегледи в МБАЛ "Дева Мария"

Профилиран в оперативната гинекология специалист с прегледи в МБАЛ "Дева Мария"

Профилиран в лапароскопски, отворени и вагинални операции специалист ще извършва прегледи в МБАЛ „Дева Мария” в Бургас. Д-р Иван Иванов е гинеколог с дългогодишен професионален опит в Стара Загора и в Бургас.В практиката си той извършва множество операции при дoброкачествени и злокачествени гинекологични заболявания, като над 80% от операциите се извършват лапароскопски.

Профилиран в лапароскопски, отворени и вагинални операции специалист ще извършва прегледи в МБАЛ „Дева Мария” в Бургас. Д-р Иван Иванов е гинеколог с дългогодишен професионален опит в Стара Загора и в Бургас.В практиката си той извършва множество операции при дoброкачествени и злокачествени гинекологични заболявания, като  над 80% от операциите се извършват лапароскопски.

Лапароскопията е максимално щадяща операция и спада към т.нар. безкръвни операции. Тя се извършва с диагностична или терапевтична цел. Диагностичната цел най-често е установяване проходимост на маточните тръби. Терапевтична е лапароскопията при заболявания на маточните тръби, яйчниците или матката. При този вид операция пациентът е под пълна анестезия. Прави се малка дупчица на коремната стена, непосредствено под пъпа, през която влиза камера, с която се извършва цялостен оглед на коремната кухина и малкия таз.

Образът е увеличен 7-8 пъти по-високо от възможностите на човешкото око, което позволява извършването на изключително прецизен оглед и абсолютна точност в диагностицирането и терапията. Операцията се извършва обикновено с три троакари /тръбички/ в долната част на корема, посредством които се въвеждат инструментите за извършване на самата лапароскопска манипулация. Дупчиците са с размер 5- 10 мм. и с времето съвсем избледняват.

Лапароскопията може да бъде записана на електронен носител и в последствие да се предостави на пациента като част от медицинската му документация. Бързото възстановяване, намаленият болничен престой, минималната кръвозагуба, минималният оперативен травматизъм и изключително ниската честота на постоперативни инфекции са безспорни предимства, които карат все повече специалисти и пациенти да се обръщат към лапароскопския метод за сметка на отворената коремна операция.

От месец ноември д-р Иванов стартира с гинекологични прегледи в болница „Дева Мария”, а след това тези, които имат нужда и желание ще могат да се възползват и от неговите способности в оперативната гинекология.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега