Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прокуратурата започна разследване за насаждане на етническа омраза

Прокуратурата започна разследване за насаждане на етническа омраза

Софийската градска прокуратура започна разследване за проповядване на етническа омраза след сбиването пред столичната джамия.

Софийската градска прокуратура започна разследване за проповядване на етническа омраза след сбиването пред столичната джамия. Градският прокурор Николай Кокинов, заяви че към момента производството е срещу неизвестен извършител. Очаква се националното следствие да установи дали има данни за насаждане на етническа омраза.

Междувременно днес лидерът на „Атака” Волен Сидеров, заедно с част от парламентарната група на партията и евродепутата Димитър Стоянов, внесе в градската прокуратура жалби срещу хора, които са нападнали "атакистите" пред джамията. По думите му именно те са насаждали верска омраза, тъй като нарекли атакистите „гяури“.

Сидеров се срещна лично с Николай Кокинов, за да му връчи снимки и видеоматериали, на които се вижда "кой кого напада" пред джамията.

Във връзка със слуховете за забрана на  ПП „Атака“ Сидеров бе категоричен, че основания за това няма. „Ако тръгне да се иска забрана на определена партия, не знам дали няма да излязат повече основания за закриване на ДПС“, заяви Сидеров, според когото със самото си създаване движението е било обявено като етническа партия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега