Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Временни промени в движението между гарите Радунци и Дъбово

Временни промени в движението между гарите Радунци и Дъбово

От утре до 13-ти август ще бъде прекъснато движението на влаковете между гарите Радунци и Дъбово, съобщават от БДЖ.

От утре до 13-ти август ще бъде прекъснато движението на влаковете между гарите Радунци и Дъбово, съобщават от БДЖ.  Това налага промени в транспортната схема за движение, както на различните категории пътнически влакове, така и на товарните влакове, които пътуват през този участък.

Причините за временното прекъсване на влаковото движение в участъка между гарите Радунци и Дъбово са ремонтни дейности, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” ще извършва по железния път между двете гари.   През горепосочения период се въвеждат промени в разписанията и се променят маршрути на международни, бързи и пътнически влакове, които обичайно преминават през участъка между Радунци и Дъбово.

За клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците в участъка на извършвания ремонт. Информация за разписанието на автобусите е поставена в гарите Радунци и Дъбово, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ”.  

В допълнение към това, прекъсването на влаковото движение между Радунци и Дъбово налага промени в разписанията и на различни категории пътнически влакове, които се движат по други железопътни линии.  На свой ред, всички товарни композиции, които обичайно се движат по линията между Радунци и Дъбово, ще бъдат отклонявани по обиколни маршрути.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега